Piktor Elektroszinter SRL

Piktor Elektroszinter SRL

Despre noi, serviciile si produsele noastre

Piktor Elektroszinter SRL are ca obiect de activitate proiectarea, fabricarea, comercializarea sistemelor de vopsire industriale ecologice.

Calitatea superioara a vopsirii, ca si aderenta stratului de vopsea, rezistenta la ceata salina, la caldura umeda, la impact si nu in ultimul rand aspectul piesei vopsite, precum si cerintele protectiei mediului inconjurator determina ca tehnologiile moderne, ecologice ale  sistemelor de vopsire oferite de noi sa cuprinda o gama larga de utilaje performante de ultima generatie din domeniu, incepand de la liniile de pregatire ale suprafetelor, statii de tratare a apelor reziduale si chimicalelor uzate, cabine de vopsire, agregate de pulverizare, cuptoare de uscare / polimerizare, cabine de vopsire-uscare auto pana la sistemele de transport al pieselor (suspendat, la sol, poduri rulante).

O categorie superioara a sistemelor de vopsire ecologice constituie vopsirea kataforetica (KTL sau e-coating), autoforetica sau anaforetica (ACC), linii care asigura calitati exceptionale al stratului de vopsea depusa pe piese, asigurand o rezistență deosebită a suprafețelor tratate la factorii externi, prin uniformitatea si buna aderenta a stratului protector si patrunderea vopselei si in partile greu accesibile (colturi). Instalatiile de vopsire oferite de noi pot functiona in flux continuu sau in tacte, pot fii cu actionare automata, robotizata sau manuala, in functie de cerintele si solicitarile beneficiarilor, pentru intreaga gama ale industriilor de constructii, constructoare de automotive, avioane, de utilaje agricole.

Pregatirea suprafetelor pieselor care urmeaza a fii vopsite se poate realiza pe cale chimica, mecanica sau cu ultrasunete. Instalatiile de spalare pe cale chimica difera si din punct de vedere al tehnologiei de aplicare, care poate fi prin imersie sau pulverizare, asigurand degresarea, decaparea, fosfatarea, conversia suprafetelor, etc. Proiectarea instalatiilor de pregatire a suprafetelor oferite de catre noi se realizeaza in colaborare cu firme specializate in domeniul pregatirilor chimice ale suprafetelor in vederea vopsirii, tehnologiile stabilite tinand cont si de cerintelor si solicitarilor beneficiarilor.. Urmarirea si reglarea parametrilor tehnologici (temperatura, pH, timp, adaos de substante chimice, etc.) se realizeaza in mod automat, iar substantele chimice recomandate a fii utilizate in astfel de linii sunt biodegradabile si ecologice. Ca si componente a liniiei de pregatire a suprafetelor oferim instalatie de demineralizare, desalinizare, filtru cu diverse umpluturi si separator de ulei.

Serviciile si produsele noastre

Vizitati paginile noastre de produse si servicii pentru a citi mai multe detalii despre acestea

SERVICIIPRODUSE

Instalatia de tratare a apelor reziduale și ale chimicalelor uzate, vine in completarea liniei tehnologice de pregatire a suprafetelor pe cale chimica și se bazează tot pe tehnologiile firmelor specializate din domeniu. Cu ajutorul acestor instalații se obțin ape tratate corespunzător cu prevederile normativelor Romaniei si al Uniunii Europene și legislației de mediu în vigoare.

Vopsirea prin pulverizare in camp electrostatic cu vopsea pulbere este o metoda simpla si eficienta de vopsire, si are o multime de avantaje fata de metodele de vopsire clasice. In primul rand este vorba de o vopsire ecologica, in sensul ca pulberea nu contine solventi, componente volatile, iar campul electrostatic prin care se aplica pulberea pe piese asigura o pierdere minima de vopsea, 95 % din vopseaua pulbere fiind depusa pe piesa, iar vopseaua nedepusa pe piesa se recupereaza si se recircula automat la pistolul agregatului de pulverizare.

Liniile de vopsire cu pulberi, dupa pregatirea suprafetelor, se compun din : cabina de pulverizare, agregat de pulverizare si cuptor/tunel de polimerizare, sistem de transport.

Liniile de vopsire cu vopsele lichide, dupa pregatirea suprafetelor se compun din : cabina de vopsire, agregat de pulverizare si cuptor/tunel de zvantare/uscare.

O categorie separata constituie cabinele de vopsire-zvantare-uscare auto, vagoane, piese detasate.

Diversitatea sistemului de transport oferit se datoreaza varietatii pieselor, cerintelor si solicitarilor Beneficiarilor. In fiecare caz tinem cont de importanta faptului ca persoanele care deservesc aceste instalatii si linii de vopsire sa intre in contact cu piesele de vopsit doar la inceputul ( incarcare pieselor inaintea pregatirii suprafetei lor ) si la sfarsitul liniei ( descarcarea pieselor vopsite). Astfel deosebim : sistem de transport ( conveior ) suspendat, pod rulant, sistem de transport la sol, cu actionari automate, mecanizate, manuale.

25
ani experienta
50
parteneri
90
contracte semnate
160
proiecte finalizate

Solicitarile Beneficiarilor fiind foarte diversificate si multiple, datorita varietatii impuritatilor, dimensiunilor, configuratiilor si materialului pieselor de vopsit respectiv conditiilor carora trebuie sa corespunda dupa vopsire, instalatiile oferite de noi sunt in mare parte unicate. Pe langa instalatiile, tehnologiile clasice si bine cunoscute intotdeauna cautam solutiile noi si ecologice. Instalatiile, liniile oferite de noi pot functiona in flux continuu sau in tacte, in regim automat sau manual, in functie de posibilitatile si solicitarile beneficiarilor.

Asiguram servicii si consultanta in domeniul modernizarii vopsitoriilor, sistemelor de galvanizare, eloxare.

Echipamentele si instalatiile oferite de noi asigura: grad ridicat de protejare a omului si a mediului ambiant, calitate superioara si aderenta deosebita a peliculei de vopsea, randament ridicat de recuperare a vopselelor, productivitate ridicata, consumuri energetice, costuri de exploatare si intretinere reduse.

Personalul societatii Piktor Elektroszinter, specializat la un inalt nivel tehnic, raspunde prompt, ferm si cu profesionalism tuturor solicitarilor Dumneavoastra.

In cadrul serviciilor noastre loc important ocupa elaborarea tehnologiilor cele mai adecvate, cerintelor, ale ofertelor tehnico-financiare aferente, in acest scop specialistii nostrii se deplaseaza la firmele solicitante gratis, ofertele de asemenea sunt fara costuri pentru solicitantii nostri.

Apelati cu incredere !

 

Cereti oferta rapida acum!

Pentru o estimare initiala de costuri, dati click pe buton si completati formularul de contact. Multumim!

CERE OFERTA!