Termékeink

Bemutatjuk Önnek a festéstechnológiai berendezéseinket.

Előkezelő sorok

A festendő felületek tisztítása mechanikus, vegyi – mártókádas, szórásos és ultrahangos úton oldható meg, a kezelendő munkadarabok felületi szennyeződéseinek természetétől, a munkadarabok szerkezetétől és anyagától függően.

Előkezelő sorainkat a magyarországi vegyszerforgalmazók bevonásával tervezzük meg, figyelembe véve a megrendelőink széleskörű igényeit.

Az eljárások kontroll paramétereinek beállítása és követése – hőmérséklet, pH, vegyszeradagolás – digitális kijelzőkön történik.

Az általunk ajánlott vegyszerek környezetkímélők.

Kézi nagynyomású mosás

A kézi nagynyomású mosó kis mennyiségű és nagy méretű munkadarabok esetén alkalmazandó legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a munkadarabok előkezeléséhez.

A kézi nagynyomású mosó egy kézi szóró egységből, egy szóró kabinból, valamint a vegyszerek (zsírtalanító, zsírtlanító-foszfátozó), öblítő vizek zárt körben való visszakeringtetéséből áll.

Lásd a termék részleteit

Mártókádas előkezelő

A mártókádas előkezelő a vegyszeres öblítőkádsorból és a munkadarabok szállítását biztosító daruból áll. A technológiailag előírt hőmérsékletet, kezelési időt, koncentrációt szabályozott rendszer biztosítja, ezáltal garantált a megfelően előkezelt felület és a festék jó tapadása.

Lásd a termék részleteit

Szórásos előkezelők (alagutak)

Az előkezelő berendezésen folyamatos üzemű anyagmozgató rendszer viszi keresztül a munkadarabokat a zónákban elhelyezett szórók között.
A berendezés egy kádsorból, felépítményből, valamint gépészeti egységekből áll. A zónák között csepegő tálcák vannak, melyek a lecsepegő folyadékot a megfelelő tartályba vezetik vissza.

Lásd a termék részleteit

Kataforetikus (KTL), anaforetikus és autoforetikus (ACC) vonalak

Kataforetikus (KTL), anaforetikus és autoforetikus (ACC) vonalak

Az autoforetikus, kataforetikus és anaforetikus vonalak során képződött festékréteg különösen magas korrózióvédőképességel rendelkezik, egyenletes bevonatot képezve a munkadarabok felületén, valamint biztosítja a festék behatolását a munkadarabok sarkaiba és hajlataiba.

Lásd a termék részleteit

Galván sorok

A galvanizálás fémbevonatok előállítása, a bevonó fém ionjait tartalmazó oldatból, „fürdőből”.
A galvanizálás kitűnő tapadást biztosít a felületi festékrétegnek és korrózióvédelmet a felületnek.

Lásd a termék részleteit

Elszívó és kidobó légtehnikák

Figyelembe véve az egészségügyi és környezetvédelmi előírásokat, a cégünk által forgalmazott berendezések ( előkezelő, por vagy oldószeres festő, kataforetikus és autoforetikus, anaforetikus festő, galvanizáló technológiai vonalak) elszívó és kidobó légtechnikával is rendelkeznek.

Lásd a termék részleteit

Szennyvízkezelő berendezések

Szennyvízkezelő berendezések

Az előkezelő sorokhoz, a szennyező anyagok kellő mértékű és biztonságos eltávolítása érdekében – egy folyamatos vagy kézi rendszerű szennyvízkezelőt lehet csatlakoztatni. A technológiai folyamatokat folyamatmegjelenítő és vezérlő terminál programjai segítségével követhetjük.

Lásd a termék részleteit

Festő kabinok

A felületek megfelelő tisztítása után következik a festékréteg felvitele a munkadarabokra.

Porfestő kabinok

A porfestékek felvitele a munkadarabokra, a pórszóró kabinban, az elektrosztatikus mezőben pórszóró pisztoly segítségével történik. A megrendelőink igényei szerint az általunk szállított pórszóró vonalak automata – folyamatos vagy taktüzemű, illetve kézi kivitelűek lehetnek.

 

Lásd a termék részleteit

Oldószeres és vizesbázisú festőkabin

A felületek megfelelő tisztítása után következik a festékréteg felvitele a munkadarabokra.

Az oldószeres vagy vizesbázisú festéket száraz- és vizesleválasztású szórófülkékben hordják fel a munkadarabok felületére.

Lásd a termék részleteit

Autofényező-szárító kabinok

Széles típus- és márkaválasztékban kínálunk autófényező-szárító kabinokat. A standard típusokon kívül egyedi igényeknek megfelelő kabinokat is tervezünk, telepítünk.

Lásd a termék részleteit

Szárító/beégető kemencék és alagutak

Szárító/beégető kemencék és alagutak

Az előkezelőből érkező nedves munkadarabokat vagy a munkadarabra felvitt folyékony festéket szárító kemencékben, alagutakban szárítják meg.

Lásd a termék részleteit

Vezérlés

A beruházó üzemében telepítendő felületkezekő sorok működtetése egy központi vezérlőszekrényről történik.

Kijelzésre kerülnek az üzemállapotok, technológiai paraméterek, hibajelentések stb. Lehetőség van a technológiai paraméterek naplózására, kinyomtatására.

A rendszer alkalmas az energiafogyasztás adatainak a feldolgozására is.

Lásd a termék részleteit

Anyagmozgató rendszerek

Az anyagmozgatás kulcsa a termelékenységnek, a célszerűségnek, gazdaságosságnak, a legjobb helykihasználásnak.

Anyagmozgató berendezéseinket a megrendelőink speciális igényei szerint építjük: alsó- vagy felsőpályás, egy- vagy kétpályás konvejorokat.

Felsőpályás anyagmozgatás / konvejorok

Az általunk kínált felsőpályás anyagmozgató rendszerek lehetnek klasszikusak és / vagy power & free (P&F) típusuak, folyamatos működéssel és / vagy taktüzeműek.

Lásd a termék részleteit

Átemelő daruk

Az átemelő daruk kádas előkezelő, vagy kataforetikus/anaforetikus, autoforetikus rendszerek anyagmozgató berendezései, mely kézi vagy gépi (PLC) vezérléssel működnek.

Lásd a termék részleteit

Alsópályás szállító rendszerek

Cégük által ajánlott alsópályás szállító rendszerek kézi vagy gépi működtetésű kocsik.

Legnagyobb előnye, hogy a nagyméretű és nagy tömegű munkadarabokat nem kell a padozatról magasra felemelni.

Lásd a termék részleteit

Kérje gyors ajánlatunkat!

Ajánlatkéréshez kattintson a gombra, és töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Köszönjük!

AJÁNLATKÉRÉS