Serviciile noastre

Aflati mai multe despre serviciile noastre de modernizări, întrețineri, mutări, montări, reparații și schimbare piese de schimb pentru liniile tehnologice

Modernizări, transformări linii tehnologice

Servicii de executare modernizari, transformari linii tehnologice livrate de catre noi sau de catre altii, va rugam sa apelati la noi cu incredere.

Întreținerea periodică în postgaranție linii tehnologice

După expirarea timpului de garanţie asiguram servicii contra cost service-ul şi mentenanţa componente instalaţii, linii tehnologice livrate si piese de schimb pe o perioadă de 10 ani. Se va încheia în acest sens un contract separat.

Transferări, mutări ale liniilor tehnologice

In cazul in care linia tehnologica livrata de catre noi trebuie mutata in alta locatie/hala va rugam sa apelati la noi cu incredere. Asiguram si servicii de transfer, mutare a liniilor tehnologice second-hand achizitionate prin noi sau direct de la utilizatori.

Montări, puneri in funcțiune și instruire personal

Oferim servicii de montaj, punere in functiune a utilajelor, echipamentelor componente ale instalatiilor/liniilor tehnologice livrate de catre noi, cartile tehnice cu instructiunile de exploatare si de intretinere, precum si scolarizarea personalului de exploatare si intretinere.

Reparații agregate de pulverizare

Asiguram reparatia agregatelor de pulverizare.

Asigurarea pieselor de schimb pentru componente linii tehnologice

In timpul perioadei de garanţie, precum si in postgarantie asiguram servicii contra cost piese de schimb pe o perioadă de 10 ani, pe baza de comanda.

Cereti oferta rapida acum!

Pentru o estimare initiala de costuri, dati click pe buton si completati formularul de contact. Multumim!

CERE OFERTA!